Steun Stichting Arrahma

Wij hebben officieel goedkeuring van de gemeente om een nieuwe moskee te bouwen! Nu hebben we donaties nodig van gulle moslims die bij willen dragen aan dit nobele doel. Alles wat je uitgeeft omwille van Allah, wees er van verzekerd dat Hij عزَّوجل jou zal belonen. Hij عزَّوجل  zegt: “En alles wat jullie aan bijdragen uitgeven zal Hij vergoeden. En Hij is de beste van de Voorzieners.” (Surat Saba: 39)

null
null

Belgische donateurs*

Concept bouwtekening van de nieuwe moskee

Doorlopende beloningen

null

Voor alle aanbiddingen die worden verricht in de nieuwe moskee wordt jij beloond! Ook na jouw overlijden zal je blijven worden beloond.

Uitwissen van de zondes

null

De Profeet ﷺ zei: ‘Sadaqah wist de zondes zoals water vuur dooft’ (Sahieh Tirmidhi).

Ook zei de Profeet ﷺ dat Allah عزَّوجل zei: ‘Besteed, O zoon van Adam en Ik zal aan jou besteden’ (Sahieh Bukhari en Muslim).

Aanwinst voor de moslims

null

De profijten voor de gemeenschap zijn niet op te sommen, de verplichte gebeden, onderwijs, samenkomen, kennis op doen en nog veel meer.

Neem een kijkje in onze kleine moskee

Helaas is er vandaag de dag sprake van een groot ruimtetekort in onze moskee. Wij hebben de officiële goedkeuring gekregen van de gemeente van Amsterdam om een nieuwe moskee te bouwen in Amsterdam-Noord, niet ver van onze huidige locatie.

Door het ruimtetekort zijn wij gelimiteerd in de activiteiten die wij kunnen ontplooien voor onze kinderen, jongeren, ouderen, zowel voor broeders als zusters. In de nieuwe grotere moskee, bepalen wij samen met de gemeenschap welke ruimtes de nieuwe moskee zal hebben.